VB skriver

ESK dam inledde med oavgjort
Ekedalens damer inledde träningsmatchandet genom att spela oavgjort 1-1 mot IFK Hjo på söndagsförmiddagen. - Roligt att få oavgjort så här direkt och mot ett såpass bra lag. Det bekräftar att vi kan ta vid och fortsätta där vi slutade i fjol, säger tränaren Fredrik Dahlström. - Första halvlek var väldigt bra. Då var vi det bättre lager och skapade en hel del chanser. Sedan orkade vi inte riktigt i andra, utan det jämnade ut sig varteftersom. Hanna Mattsson gjorde ESK:s mål i den första halvleken. På slutet tog Hjo tog över och gjorde mål på en frispark med fyra minuter kvar att spela. Samtliga 16 ESK:are fick spela och alla visade en bra inställning. Ett extra plus ändå till Hanna Mattsson, som höll en hög nivå på sin innermittfältsposition under hela matchen.
Målet, ESK: Hanna Mattsson