VB skriver

ESK:s damer kan bättre
Ekedalen började matchen mycket trevande och Tidan som hade bra fart under första delen av första halvlek. ESK-damerna spelade dock upp sig. Började kliva in i situationerna och vinna boll. Tidan fick det allt svårare att få till sitt spel, samtidigt som det lossnade mer och mer för Ekedalen.
Fullt rättvist kämpade ESK till sig ledningsmålet genom Caroline Andersson och man gick till halvtidsvila med detta resultat.
Andra halvlek kan liknas vid ett flipperspel. Båda lagen hade mycket svårt med studsen och spelet pendlade fram och tillbaka mellan planhalvorna utan att något av lagen direkt skapade några målchanser.
Ekedalen hade svårt med sitt positionsspel och adressen på passningarna hade sällan rätt mottagare.
Tidans kvittering kom i mitten på andra halvlek och sett till hela matchen var oavgjort ett rättvist slutresultat.
- Tjejerna hade det svårt idag. Just positionsspeleet och inställningen i närkamperna var det vi skulle fokusera på idag. Förra säsongen såg vi oss som vinnare fast vi hade förlorat med 8-0 bara vi hade nått de mål som vi satt upp inför matcherna.
- Jag resonerar likadant idag. Jag vet att tjejerna kan bättre, och vi lyckades inte alls nå våra mål idag. Vi förlorade idag, oavsett om vi vunnit med 2-0 eller förlorat med tio, säger Ekedalens tränare Fredrik Dahlströmsom som avslutar med att de en eloge till målvakten Tove Naskovic samt högerbacken Therese Johansson som slet ont i 90 minuter.
Tidan-Ekedalen SK, dam 1-1 (0-1)
ESK:
Caroline Andersson

/VB 6/4-09

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0